Min recension av Adam/Albin
Jag tänkte att vi skulle prata om Adam/Albin på Rådmansgatan i Stockholm. Jag var där på mitt första (och förhoppningsvis inte sista) besök för ungefär ett år sedan, innan den stora "hypen" kom. Jag tror att jag hade läst i tidningen Gourmet att den skulle öppna, och blev intresserad. Och SHIT vad glad jag är att jag gick dit. Detta är nu min absoluta favorit i Stockholm och jag rekommenderar alltid Adam/Albin till alla som behöver restaurangtips. Just nu tror jag att det är ca 3 månader väntetid på bord, men jag vill verkligen tipsa om att boka. De släpper borden på sin hemsida 90 dagar innan, så kolla där efter bord. De har även drop-in i baren, så om man är tidig en kväll kan man nog få bord. Över till recensionen..
Stämning 5/5
Mat 5/5
Dryck 5/5
Service 5/5
Vi åt en fantastisk meny. Bland annat serverades en taco på piggvar, ett magiskt bakat helt äpple och en tartar som var helt galet god. Servicen var helt perfekt, och vi satt aldrig många sekunder utan att få hjälp. Bra komponerad mat och vin. Det fina med Adam/Albin är att du får fler val inför varje rätt, så att du sitter och komponerar ihop din egen meny på plats. I like!
Stämning 5/5
Mat 5/5
Dryck 5/5
Service 5/5
Vi åt en fantastisk meny. Bland annat serverades en taco på piggvar, ett magiskt bakat helt äpple och en tartar som var helt galet god. Servicen var helt perfekt, och vi satt aldrig många sekunder utan att få hjälp. Bra komponerad mat och vin. Det fina med Adam/Albin är att du får fler val inför varje rätt, så att du sitter och komponerar ihop din egen meny på plats. I like!
Kommentarer
Skicka en kommentar